Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
14.4 C
Athens

ΕΦΚΑ: Χρονοδιάγραμμα καταβολής συντάξεων του ΟΓΑ που στέλνονται με το ταχυδρομείο

Το αργότερο έως το μεσημέρι της Πέμπτης, 23 Δεκεμβρίου, θέλει ο ΕΦΚΑ να έχουν καταβληθεί όλες οι συντάξεις κατ’ οίκον, μέσω της διαδικασίας παράδοσης των σχετικών επιταγών από τους ταχυδρόμους σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Φορέα, έχει ήδη σταλεί και έχει παραλειφθεί από τα ΕΛΤΑ το αρχείο πληρωμών όσων συνταξιούχων του τ. ΟΓΑ λαμβάνουν την σύνταξη τους με ταχυδρομείο.

Υπενθυμίζεται πως η πληρωμή των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2022, συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, σταδιακά μέχρι αργά το απόγευμα.

Σειρά παίρνουν σήμερα, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, οι συντάξεις που αφορούν δικαιούχους που  προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις δικαιούχων, που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ με ΑΜΚΑ που λήγει σε 0, 2, 4, 6 και 8. Την  Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται η διαδικασία με την καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων για δικαιούχους που προέρχονται από το Δημόσιο, από τη ΔΕΗ και από τα πρώην ταμεία ΝΑΤ,  ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ –  ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ