Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
29.3 C
Athens

«H ώρα των συνταξιούχων»: Νέα εκπομπή στο TheCaller WEB TV

Μια καινούργια εκπομπή «κάνει εγκαίνια» στο web tv του TheCaller WEB TV. Πρόκειται για την «Ώρα των συνταξιούχων», που θα αναλώνεται, όπως λέει και ο τίτλος της, στην καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση της πλέον ευάλωτης, όσο και αδικημένης ομάδας πολιτών, των συνταξιούχων!

Η εκπομπή θα ενημερώνει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και θα προσπαθήσει να δίνει «ζωντανά» λύσεις σε ασφαλιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι!

Πότε θα γίνει η απονομή των εκκρεμών συντάξεων; Πότε θα δοθούν τα αναδρομικά; Πότε μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βγουν στη σύνταξη; Αυτά και άλλα πολλά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που θα απασχολούν κάθε βδομάδα την εκπομπή που θα προσπαθεί με άμεση παρέμβαση να δίνει αξιόπιστες λύσεις!

Την εκπομπή θα παρουσιάζει και θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Βασίλης Αγγελόπουλος, μαζί με τον πρόεδρο του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, Νίκο Χατζόπουλο.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, από τη φιλόξενη διαδικτυακή πλατφόρμα του thecaller.gr, το TheCaller WEB TV. Συντονιστείτε, σας περιμένουμε!

Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ) – Τρόποι επικοινωνίας:

info1.endisy@gmail.com

Τηλέφωνα 211.215.3690, 211.012.4065

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ