Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Η Ώρα των Συνταξιούχων: Κατάργηση ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης: Αυξήσεις στις συντάξεις για… γέλια και για κλάματα (video)

Αύξηση που δεν ξεπερνάει το… ένα ευρώ το μήνα, λόγω της κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, παρουσίασε επίσημα με συγκεκριμένο παράδειγμα, η «Ώρα των Συνταξιούχων». Η εκπομπή ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα, τονίζοντας ότι αυτές οι αυξήσεις που θα δοθούν στους συνταξιούχους σε λίγες μέρες συνιστούν κοροϊδία, εν μέσω ακρίβειας. Την ίδια στιγμή όμως, διαπιστώνεται ότι ειδικά οι συνταξιούχοι της Ολυμπιακής,  συνεχίζουν να παίρνουν κανονικά τις αυξήσεις και τα αναδρομικά που δικαιούνται. Μετά τις παρεμβάσεις του ΕΝΔΙΣΥ, ο ΕΦΚΑ διορθώνει το λάθος στον επανυπολογισμό και καταβάλλει κανονικά τα ποσά που οφείλει στους δικαιούχους.

Ειδική αναφορά έγινε στην εκπομπή για την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στο Δημόσιο. Λόγω ειδικής διάταξης που θεσμοθετήθηκε στον Ασφαλιστικό Νόμο, χιλιάδες Δημόσιοι Υπάλληλοι κινδυνεύουν να εγκλωβιστούν με το νέο έτος με έως επτά έτη παραμονή στην εργασία τους!

Δείτε εδώ την εκπομπή:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ