Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20 C
Athens

Ταμείο εργαζομένων στο Φάρμακο: Γενική Συνέλευση με υποχρεωτικό rapid test

Η τήρηση όλων των κανόνων προστασίας από τον κορωνοϊό, αποτελεί βασική προϋπόθεση για να διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στον κλάδο του φαρμάκου. Γι’ αυτό το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Γενική του Συνέλευση, με υποχρεωτική χρήση rapid test για όλους όσοι θα έχουν φυσική παρουσία στο χώρο διεξαγωγής της. Όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν  και με χρήση live streaming. Η Συνέλευση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην αίθουσα «Μακεδονία» στις 11 Ιουλίου. Σύμφωνα με το ΤΑΥΦΕ, όσοι θα συμμετέχουν στη διαδικασία, υποχρεώνονται να περάσουν από rapid test σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου, στον οποίο θα παρευρίσκεται γιατρός και ειδικευμένο προσωπικό.

Δικαίωμα να παρακολουθήσουν την Συνέλευση έχει το σύνολο των 24.000 ενεργών ασφαλισμένων του Ταμείου, κυρίως διαδικτυακά. Ήδη από πέρσι, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου, έχει αποφασίσει να γίνεται χρήση και της τεχνολογίας και έτσι, μέσω live streaming, να υπάρχει η καλύτερη ενημέρωση για τα μέλη του.

Δικαίωμα προεγγραφής έχουν έως τις 7 Ιουλίου, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Συνέλευση. Θα γίνει εκτενής αναφορά για τα οικονομικά στοιχεία του Ταμείου, την πορεία των εσόδων, των παροχών και των επενδύσεων. Επίσης, θα δημοσιοποιηθεί αναλογιστική έκθεση σχετικά με την διαχρονική βιωσιμότητα του ΤΑΥΦΕ, ενώ θα αναφερθούν και οι κατευθυντήριοι άξονες τους πενταετούς σχεδίου δράσης του Ταμείου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ