Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
23.6 C
Athens

Συντάξεις Μαΐου: Πριν από το Πάσχα οι τελικές ημερομηνίες καταβολής

Πριν από το Πάσχα, το τριήμερο ανάμεσα στην Μεγάλη Τρίτη και την Μεγάλη Πέμπτη (19-21 Απριλίου), πρόκειται ο ΕΦΚΑ να καταβάλλει τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις του Μαΐου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε ώστε να διευκολυνθούν οι συνταξιούχοι και να έχουν πρόσθετη ρευστότητα για τις εορταστικές ημέρες. Όπως είναι γνωστό, η καταβολή αφορά τόσο τις κύριες όσο και τις επικουρικές συντάξεις, που θα καταβληθούν ταυτόχρονα.

Ακριβέστερα, οι ακριβείς ημερομηνίες είναι οι εξής:

  • Στις 19 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ).
  • Στις 20 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται  που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ