Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.4 C
Athens

Στον εισαγγελέα στέλνει ο Χατζηδάκης το «σκάνδαλο Φουρθιώτη»

Η «υπόθεση Φουρθιώτη» παίρνει, σιγά-σιγά, τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκαν από το υπουργείο Εργασίας, όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εκτέλεση του μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση που αποκάλυψε ο τέως υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και από την οποία προκύπτει ότι ο τηλεοπτικός παραγωγός Μένιος Φουρθιώτης, επεδίωξε να λάβει τεράστια ποσά από αυτό το πρόγραμμα ως αποζημίωση. Μάλιστα τελευταίες αποκαλύψεις θέλουν να κατάφερε και να έλαβε περίπου 200.000 ευρώ! Οι αρμόδιες υπηρεσίες εντόπισαν το πρόβλημα, «πάγωσαν» τη διαδικασία και εν συνεχεία ο κ. Φουρθιώτης, συνοδεία μπράβων μετέβη στο υπουργείο Εργασίας απαιτώντας να του καταβληθούν τα ποσά που θεωρούσε ότι του οφείλονται…

Στο υπόμνημα συμπεριλαμβάνονται και αναλυτικά στοιχεία για τις πληρωμές προς τους εργαζομένους εταιρειών υπό τις επωνυμίες «Job Productions Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» και «Party Fm Ραδιοφωνική Ανώνυμη Εταιρία», προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες από υποβολή ανακριβών δηλώσεων στο πλαίσιο του μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ