Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
21 C
Athens

Η πανδημία αλλάζει (πάλι) τον χρόνο καταβολής των συντάξεων – Όλες οι ημερομηνίες

Σταδιακή θα είναι για άλλη μια φορά η καταβολή των συντάξεων του μηνός Απριλίου. Ειδικά για τον τρέχοντα μήνα και λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου, η διαδικασία επιμηκύνεται κατά μία ημέρα. Ακριβέστερα η καταβολή των συντάξεων θα έχει ως αφετηρία την 24η και ως λήξη την 30η Μαρτίου. Αιτία αυτής της επιλογής, είναι να περιοριστεί ο συνωστισμός στα ATM’s των Τραπεζών, σε μια προσπάθεια να μην επεκταθεί περαιτέρω η πανδημία.

Πιο αναλυτικά, οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων, έχουν ως εξής:

* Στις  24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη  θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

* Στις  26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

* Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

* Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ