Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
17.1 C
Athens

ΕΦΚΑ: Αναστολή λειτουργίας σε Μαγνησία, Καρδίτσα και Τρίκαλα

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στους νομούς Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων, εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατεί στις συγκεκριμένες περιοχές, αποφάσισε η Διοίκηση του Φορέα. Όπως έγινε γνωστό οι εν λόγω υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι να κριθεί ασφαλής η λειτουργία τους από τις αρμόδιες Αρχές.

Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες στον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) και θα μπορούν να απευθύνονται στο 1555.

Ειδικά για το νομό Καρδίτσας, αποφασίστηκε και η αναβολή λειτουργίας  κατ’ οίκον υγειονομικών επιτροπών, για το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου.  Πρόκειται για ένα μέτρο πρόληψης, που ελήφθη για την ασφάλεια των μελών της Υγειονομικής Επιτροπής ΚΕΠΑ (ιατρών, γραμματέα, οδηγού υπηρεσιακού αυτοκινήτου) και των εξεταζόμενων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Τα προγραμματισμένα ραντεβού που αναβάλλονται θα εξετασθούν άμεσα και κατά προτεραιότητα στις επόμενες ημέρες σε εμβόλιμες επιτροπές. Η σχετική ενημέρωση θα γίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, προς τους ενδιαφερόμενους ασφαλισμένους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ