Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
16.5 C
Athens

ΕΝΔΙΣΥ: Ενωτικό κάλεσμα προς τους συνταξιούχους ενάντια στο νομοσχέδιο – έκτρωμα του Χατζηδάκη

ΕΝΔΙΣΥ: Ενωτικό κάλεσμα προς τους συνταξιούχους  ενάντια στο νομοσχέδιο – έκτρωμα του Χατζηδάκη

Το μέλλον της εργασίας κρίνεται στην ψηφοφορία της Τετάρτης 16 Ιουνίου. Η Βουλή θα αποφασίσει αν η απασχόληση στη χώρα θα επιστρέψει στον Σκοταδισμό και στον Μεσαίωνα, ή όχι. Οι συνταξιούχοι, πάντα στην «πρώτη γραμμή» της μάχης, θα δώσουν άλλη μια αναμέτρηση, με στόχο την τελική επικράτηση. Το ΕΝΔΙΣΥ, καλεί όλους τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων, ενάντια στο νομοσχέδιο-λαιμητόμο της Κυβέρνησης.

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, με αίσθημα ευθύνης προς τη νέα γενιά, δεν επιλέγει συγκέντρωση και συλλαλητήριο. Καλεί τους συνταξιούχους να πλαισιώσουν όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους κυβερνώντες: Ενωτικά και αποφασιστικά για να καταργηθεί το νομοσχέδιο που βάζει «χειροπέδες» στα όνειρα και τις προσδοκίες των παιδιών μας!

Υπενθυμίζουμε:

ΠΑΜΕ: 10:30 & 17:00 στο Σύνταγμα

ΕΚΑ: 18:00 στο Σύνταγμα

ΑΔΕΔΥ: 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος

ΓΣΕΕ: 16:00 στο Σύνταγμα

Σε όλες τις συγκεντρώσεις οι συνταξιούχοι θα είναι εκεί. Το μήνυμα του ΕΝΔΙΣΥ είναι ενωτικό: Όλοι μαζί για να σώσουμε το 8ωρο, όλοι μαζί για να σώσουμε την αξιοπρέπεια στην εργασία, όλοι μαζί για να σώσουμε την αξιοπρέπεια στους μισθούς.

Να αποφύγουμε ένα νέο πετσόκομμα στις συντάξεις μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ