Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.3 C
Athens

Ξενογιαννακοπούλου – Φωτίου: Εμπαιγμός των εργαζομένων από τον Βρούτση! Επιβεβαιώθηκε η καταβολή μειωμένου δώρου Χριστουγέννων

Μόνο «νέες» δεν χαρακτηρίστηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ οι ανακοινώσεις Βρούτση για τα μέτρα στήριξης της αγοράς εργασίας. Αντίθετα, η Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου και η Θεανώ Φωτίου, τονίζουν ότι πρόκειται για «εμπαιγμό για τους εργαζόμενους»!  Με κοινή τους δήλωση υπογράμμισαν ότι ο Γ. Βρούτσης «για πολλοστή φορά επανέλαβε τα ίδια μέτρα που επιδοτούν την ανεργία, αντί να στηρίζουν την εργασία, τους μισθούς και το εισόδημα των εργαζομένων, και αυτάρεσκα επιβεβαίωσε ξανά την καταβολή μειωμένου δώρου των Χριστουγέννων».

Η τομεάρχης Εργασίας και η αναπληρώτρια Τομεάρχης  Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσαν ότι «σε μία περίοδο που η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού αυξάνεται ραγδαία και έχει φτάσει σε τραγικά επίπεδα, ο κ. Βρούτσης εξήγγειλε έκτακτη βοήθεια μόνο σε όσα νοικοκυριά βρίσκονται σε ακραία φτώχεια με εφάπαξ έκτακτο επίδομα, μεσοσταθμικά κόστους 54 εκατ. ευρώ. Προφανώς, για την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι αόρατοι οι χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο επειδή έχασαν τη δουλειά τους, την επιχείρηση τους, είδαν δραματική μείωση των εισοδημάτων τους και αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ