Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
19.2 C
Athens

Η «Ώρα των συνταξιούχων» – Ξεκίνησε η νέα εκπομπή στο TheCaller WEB TV για την Κοινωνική Ασφάλιση

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, η εκπομπή “Η ώρα των συνταξιούχων” μέσω του TheCaller WEB TV.

Μια εκπομπή που επικεντρώνεται σε συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά ζητήματα και προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν χιλιάδες πολίτες.

Η πρώτη εκπομπή αναλώθηκε στο σχολιασμό της έκθεσης Πισσαρίδη, που… προαναγγέλλει νέες περικοπές στις συντάξεις ή αυξήσεις στα όρια ηλικίας! Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στο ζήτημα των αναδρομικών και στην ανάγκη να υποβληθούν αγωγές από τους συνταξιούχους, ώστε να μην χαθεί η προθεσμία που υπάρχει έως το τέλος του έτους.

Η εκπομπή ασχολήθηκε επίσης με τις προσωρινές συντάξεις, με το ζήτημα των κληρονόμων και αναλύθηκε η διαδικασία υποβολής αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ενεργοποιήθηκε προ ημερών από τον e-ΕΦΚΑ.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε για τις δεκάδες χιλιάδες των συνταξιούχων, οι οποίοι μάταια περιμένουν επί σειρά ετών για να λάβουν την προσαύξηση λόγω παράλληλης ασφάλισης, αλλά και τα ποσά που τους οφείλονται από την ‘περσινή’ 13η σύνταξη.

Εξάλλου, σημειώνεται πως η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη, στις 10 το πρωί στο TheCaller WEB TV και θα ενσωματώνει απαντήσεις σε ερωτήματα τηλεθεατών, όπως αυτά θα αποκωδικοποιούνται από τα στελέχη του Δικτύου. Παράλληλα, όποιος θέλει μπορεί να αποστέλλει ερωτήματα στη σελίδα του TheCaller στο Facebook, προκειμένου αυτά να απαντηθούν στην αμέσως επόμενη εκπομπή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ