Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
20.3 C
Athens

ΕΦΚΑ: Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων του Ιουνίου

Από τις 26 έως και τις 30 Μαΐου, πρόκειται να καταβάλλει ο ΕΦΚΑ, σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες, τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου.

Συνεχίζοντας για άλλον ένα μήνα το μέτρο της ταυτόχρονης χορήγησης κύριων και επικουρικών συντάξεων, ο Φορέας επιλέγει ξανά την τμηματική καταβολή τους, ώστε να περιοριστεί ο συνωστισμός στα ATM’s των Τραπεζών. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 26 Μαΐου: Θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Δευτέρα 29 Μαΐου: Θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7 και 9.

Τρίτη 30 Μαΐου: Θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6 και 8.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ