Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
23.7 C
Athens

ΕΦΚΑ – Καταβολή συντάξεων: Όλες οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Σε δύο δόσεις θα πραγματοποιηθεί η καταβολή των συντάξεων του μηνός Απριλίου, την Τρίτη 26 και την Πέμπτη, 28 Μαρτίου. Όμως, στα ATM’s των Τραπεζών οι δικαιούχοι θα μπορούν να δουν τις συντάξεις τους, μία εργάσιμη ημέρα νωρίτερα. Άρα, όσοι πρόκειται να πληρωθούν στις 26 Μαρτίου, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω ATM να τσεκάρουν το ποσό που θα λάβουν ακόμα και από την Παρασκευή, 22 του μηνός.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ, οι ημερομηνίες πληρωμής συνεχίζουν να ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:

  • Την 26η/3/2024, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών [ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ] και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).
  • Την 28η/3/2024, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ} και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ