Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
33.4 C
Athens

Η Ν. Κεραμέως ξεκινά διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως στο πλαίσιο του διαρκούς διαλόγου που επιδιώκει με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΒΕ) ξεκινάει κύκλο διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους τους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η κα Κεραμέως θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 14.30 με το Προεδρείο της  Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και την Παρασκευή 5 Ιουλίου με το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχάνων (ΣΕΒ), την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, οι καλύτερες λύσεις μπορούν να προκύψουν μέσα από τον ενδελεχή διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους, και αυτός είναι που ενεργοποιείται σήμερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ