Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
19 C
Athens

ΟΑΕΔ: 63.477 παιδιά στις κατασκηνώσεις – Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες

Στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), έχουν αναρτηθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης, 17 Ιουνίου, οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων, αλλά και αποκλεισμένων, των φετινών κατασκηνώσεων. Συνολικά, θα ανέλθουν σε 63.477 τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν φέτος το καλοκαίρι στις παιδικές κατασκηνώσεις του Οργανισμού. Πριν από τις σχετικές αναρτήσεις είχε προηγηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος επί των ενστάσεων και οι όποιες αλλαγές κρίθηκαν απαραίτητες.

 

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 29,2 εκατ. €.

 

Οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελουμένων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ με τη χορήγηση Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01.01.2005 έως 14.06.2015. Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης).

 

Πάροχοι του προγράμματος είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα και διατηρούν στην Ελλάδα επιχείρηση παιδικών κατασκηνώσεων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.oaed.gr/paidikes-kataskinwseis

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ