Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
12.9 C
Athens

ΕΦΚΑ: Κύριες και επικουρικές συντάξεις Φεβρουαρίου – Οι τελικές ημερομηνίες πληρωμής

Το οριστικό  χρονοδιάγραμμα που θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου,  ορίστηκε από το ΔΣ του ΕΦΚΑ που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου. Όπως έγινε γνωστό, η διαδικασία για άλλον ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί σταδιακά,  ελέω COVID-19. Οι τελικές ημερομηνίες είναι οι εξής:

* Τρίτη 25 Ιανουαρίου: Καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

* Τετάρτη 26 Ιανουαρίου: Καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

* Πέμπτη 27 Ιανουαρίου: Καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

  • Παρασκευή 28 Ιανουαρίου: Καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ